Raktáraink

Raktáraink, műhelyeink zárt, őrzött raktártelephelyünkön találhatók. A raktárak és műhelyek kialakításánál az épületek szerkezeti adottságainak figyelembe vételével, a hozzánk forduló kisvállalkozások igényeit szem előtt tartva, kisebb önálló egységeket hoztunk létre.

Így találhatók telepünkön 96 -, 100-, 134-, 144-, 200-, 216-, 288 m2-es raktárak, melyek esetenként össze is kapcsolhatók és ezzel nagyobb egységek is létrejöhetnek.

Minden raktárhoz aszfalt út vezet, több raktár előtt rakodótér is található. Minden raktárunk biztonsági vasajtóval szerelt, de a biztonsági szempontok érdekében területünk napi 24 órában őrző-védő társaság által őrzött és biztonsági kamera rendszerrel is ellátott. Ezekért a szolgáltatásokért bérlőinknek nem kell külön díjat fizetniük, mint ahogy a telep karbantartási munkákért sem számítunk fel díjat.

Minden raktár teljes közmű hálózattal rendelkezik és almérő rendszerrel ellátott, ezzel biztosítva, hogy bérlőinknek csak az általuk ténylegesen felhasznált közmű díjakat kelljen megtéríteni.

Épületeink 220 és 380 V árammal ellátottak 3x32 A biztosítással, mely igény esetén növelhető.

Minden egységben elkülönített szociális helység van, minimálisan WC-vel, kézmosóval, de több raktárunkban, műhelyünkben zuhanyozó is rendelkezésre áll. A raktárak többségében található iroda, vagy annak kialakítási lehetősége adott.

Épületeink 40 cm-es téglafallal építettek, a födémek és ajtók szigeteltek.

A telep napi 24 órában bérlőink rendelkezésére áll.

Az épületek bérleti díja 2024 évben:  2000 Ft/m2/hó + Áfa