Bemutatkozás

A Bio-Market Kft. 1991 alakult. A társaság tevékenységében a kezdeti időszakban a mezőgazdasági termelés és termeltetés valamint a térség kis gazdaságainak az integrálása volt domináns, de már a kezdetektől komoly jelentőséggel bírt a logisztikai tevékenység is.

Az évek során elsősorban a közgazdasági környezet változása következtében, a profitabilitás megőrzése érdekében mezőgazdasági tevékenységünket leépítettük és az ingatlanfejlesztés, logisztika, raktározás, raktár-gazdálkodási szolgáltatás vált meghatározóvá a társaság életében.

Ars poeticánk lényege, hogy a piac igényeinek megfelelő, a térségben legalacsonyabb áron, minőségi lehetőséget biztosítsunk azoknak a kisvállalkozásoknak, akik megtisztelnek minket azzal, hogy hozzánk fordulnak telephely igényükkel.

Bár szerződéseinket határozatlan időtartamra kötjük, üzleti partnereinkkel általában hosszú évekre szóló együttműködés alakul ki.

Csaknem egy évtizedig végeztünk logisztikai szolgáltatást olyan jelentős cégeknek mint pl. a Richter Gedeon Nyrt.,és szintén egy évtizedig vette igénybe raktárszolgáltatásunkat a Fővárosi Állat és Növénykert is. Jelenlegi partnereink között számos kisebb–nagyobb vállalkozás között megtalálható pl. a telepünkön regionális alközpontot működtető Digi Kft is.

Jelenleg Vecsés ipari övezetében, a Ferihegyi Repülőtértől 2 km-re , 5 hektár területű zárt, őrzött raktártelepen  biztosítunk önálló egységenként használható épületbérleti lehetőségeket 100-300 m2-es épület egységekben, melyeket raktározásra vagy ipari tevékenység végzésére használhatnak bérlőink. Igény esetén az egységek összekapcsolásával nagyobb egységek is kialakíthatók.